Print Friendly
AAA
Absolutoria UMCS 2015 – zapisy
Absolutoria UMCS 2015 – zapisy
Tagi:
Udostępnij:
Mail
F
G
I
L

Wzorem lat ubiegłych zapisy na uroczystości absolutoryjne odbywają się u Starostów poszczególnych lat i kierunków studiów, a także w trakcie dyżurów Koordynatora Absolutoriów na poszczególnych Wydziałach oraz w pubie Rock Bar (ul. Radziszewskiego 17). Przypominamy, że potrwają do 30 kwietnia.

Poniżej znajduje się harmonogram dyżurów na poszczególnych Wydziałach. Koordynatora będzie można spotkać w holu przy głównym wejściu do każdego z Wydziałów:

1) 20.04.2015 godz. 8:00-9:00 – Wydz. Nauk o Ziemi i Gospodarka Przestrzenna
2) 20.04.2015 godz. 9:00-10:00 – Wydz. Artystyczny
3) 20.04.2015 godz. 10:30-11:30 – Wydz. Humanistyczny
4) 20.04.2015 godz. 11:45-12:45 – Wydz. Filozofii i Socjologii
5) 20.04.2015 godz. 13:00-14:00 – Wydz. Prawa i Administracji
6) 22.04.2015 godz. 8:00-9:00 – Wydz. Pedagogiki i Psychologii
7) 22.04.2015 godz. 9:15-10:15 – Wydz. Politologii
8) 22.04.2015 godz. 11:00-12:00 – Wydz. Matematyki, Fizyki i Informatyki
9) 22.04.2015 godz. 12:15-13:15 – Wydz. Chemii
10) 22.04.2015 godz. 13:30-14:30 – Wydz. Biologii i Biotechnologii

Udostępniamy również terminarz dyżurów w pubie studenckim Rock Bar (ul. Radziszewskiego 17):
1) 10.04.2015 godz. 11:00-13:00
2) 13.04.2015 godz. 11:00-13:00
3) 15.04.2015 godz. 15:00-17:00
4) 17.04.2015 godz. 11:00-13:00
5) 22.04.2015 godz. 15:00-17:00
6) 24.04.2015 godz. 11:00-13:00
7) 27.04.2015 godz. 11:00-13:00
8) 29.04.2015 godz. 15:00-17:00

Masz pytania dotyczące Absolutoriów?
Napisz do nas: absolutoria.umcs.lublin@gmail.com lub zadzwoń 513-821-692.


Zobacz także

Wyniki Konkursu im. dr Jamie Lynn Marshall na Najlepszego Absolwenta UMCS 2017/2018!

Wyniki Konkursu im. dr Jamie Lynn Marshall na Najlepszego Absolwenta UMCS 2017/2018!

Data publikacji: 11.10.2018

Kapituła Konkursu dokonała wyboru Laureatów w Konkursie im. dr Jamie Lynn Marshall na Najlepszego Absolwenta UMCS 2017/2018. Sprawdź szczegółowe informacje.
Używamy pliki cookies. Więcej informacji w Polityce Cookies
Akceptuj
x